Сграда АГАПЕО
кв. "Младост 1"
Назад
 • ВАШИЯТ НОВ ДОМ ОТ АРТЕКС В МЛАДОСТ - ТОВА Е СГРАДА АГАПЕО

  АГАПЕО отвежда на едно от най-комуникативните места в София: на броени метри от метростанция „Младост 1“, облагодетелствано и с щедрия дар на близката планина – здравословния климат. В многофункционалната сграда може да се живее с радост, да се твори, да се прави успешен бизнес. На разположение са апартаменти, ателиета, магазини, офиси и подземни гаражи. Пространствата им са гъвкави и никое от тях не е компромисно малко. Мечтани условия за живот и условия за мечтите да станат реалност!
 • ТОП МЯСТО ЗА ВАШИЯ НОВ ДОМ В МЛАДОСТ - СЪЗДАДЕНО ДА ОБГРЪЩА С ЛЮБОВ

  Очарователната АГАПЕО идва, за да напомни с името си най-важната предпоставка за щастие: да обичаш. Този старогръцки глагол е вдъхновението на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ за дом, който да обгърне с любов своите обитатели, да им предостави свят на светлина, топлина и нежност. Десететажната сграда е ефирна, сякаш безтегловна с плъзналото по фасадата стъкло, което отразява слънцето и го пропуска в себе си. Тя привлича погледите, превръща се в емблема за своята среда.
 • ЛЕКОТА, КРАСОТА И ХАРМОНИЯ

  АГАПЕО завладява с класическата чистота на линиите си, с оригиналността на архитектурния замисъл. А с белия детайл на предната фасада АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ и този път вгражда символ в свое здание. Стилизираните струни на арфа, врязани в достолепния камък, загатват духовното измерение на музиката. Лекота, красота, хармония – това излъчва мелодията на арфата, това е и формулата на осмисления живот, непомрачен от битови грижи. В разнообразните по площ и разпределение пространства ще откриете това, което е по мярката на вкуса и желанията ви. А след това ще се уверите, че в АГАПЕО, както винаги на адресите на АРТЕКС, не вие поддържате дома си, а той – вас. Защото ви дава здравословната среда на жилище, реализирано с материали с доказан произход и със сигурността на себевзискателното строителство. Ниските енергийни разходи, топлоизолацията, шумоизолацията, постигнати с най-високите технологии днес, са гаранция за икономично и приятно обитаване.
 • ПРЕСТИЖЕН АДРЕС

  Кварталът с ведрото име „Младост“ е все по-динамичен, все по-оживен, все по-желан със своите растящи възможности за добър бизнес и здравословен живот; то е място на енергичните и жизнерадостните хора. Комуникациите стават все по-надеждни, а адресът ви тук – все по-перспективен и все по-престижен. АГАПЕО е заклинание да обичаме, а това е все по-възможно, когато живеем леко и красиво.
Затвори