• АРТЕКС ПРОЕКТ

  Aрхитектурно проектиране от най-висок клас


  Всяка сграда на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ започва от вдъхновения проект на нашите архитекти, за да бъде осъществен с внимание до последния детайл от строителите ни. Мечтаното и постигнатото никога не се разминават именно заради непрекъснатия диалог между проектанти и изпълнители.
  Отлични професионалисти и талантливи творци, архитектите ни работят в синхрон със световните тенденции. Без да пренебрегват вкуса и потребностите на клиента, те се стремят да надхвърлят неговите очаквания, разширявайки хоризонта му към новото.
  От АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ може да се очаква дом, който израства в очите на обитателите си. Той е толкова функционален, колкото и красив. А изглежда прекрасно.

 • АРТЕКС ДИЗАЙН

  Разработване и изпълнение на иновативни интериорни решения

  Домът изразява не само нашето разбиране за красота и удобство, но и духовността ни. Може би искате да вградите в дома си принципите на фън шуй, на сакралната геометрия, радиестезията или уникална символика? Ще проектираме и реализираме такъв интериор.
  Обзавеждането по наш проект ще пренесе стила и духа на сградата и във вашето жилище, така че преходът вътре-вън да бъде неподражаемо елегантен. Със своята подготовка, изтънчен усет за съчетание на форми, цветове и материи, както и за композиране на обеми, нашите специалисти в диалог с вас ще постигнат впечатляващия облик на дома ви.

 • АРТЕКС 2000

  АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ 2000: домът да поддържа човека, не обратното

  Комплексният мениджмънт, предлаган от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, представлява 24-часова грижа за дома и обитателите на сградата. Дискретният и приветлив персонал гарантира живот без битови грижи и неуредици в сигурна среда със специален достъп. Качеството на услугите следва критериите на пет- и шестзвездните хотели. Може да се разчита за резервации, намиране на бейбиситър, организация на събития, за съдействие при каквито и да е обстоятелства, изникнали в ежедневието, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ 2000 идва с амбицията да зададе най-високи стандарти за лукс, разбиран като лекота на съществуването. За да бъде преуспяващ човекът в сферата на дейност, която си е избрал.

Затвори