Сграда ВСЕЛЕНА
кв. "ИЗТОК"
Назад
 • ВАШИЯТ НОВ ДОМ В ИЗТОК ИМА САМО ЕДНО ИМЕ – СГРАДА ВСЕЛЕНА

  ВСЕЛЕНА – това са чистите линии на класическата архитектура и динамизмът на модерната чувствителност. Подобна хармония постига само талант, овладян от взискателността на добрия вкус. ВСЕЛЕНА се вписва в своята среда с достойнство и запленява с неповторимостта на силуета, на цветовите решения, на детайла. Впечатляваща е елегантността и на самите жилища: стилни, просторни, отлично ослънчени, те изпълват живота с ведрост. Обзавеждат се с лекота, защото в тях няма начупени пространства, компромисно малки помещения. Разнообразието им удовлетворява всякакви потребности.
 • ВСЕЛЕНА ви посреща там, където стигат най-високите очаквания от един дом. Тя е пространство на красота, покой и сигурност, съчетани с предимствата на едно от най-комуникативни места в столицата - квартал „Изток“.
 • ВСЕЛЕНА НА СВОБОДА, ЧИСТОТА И КРАСОТА

  Квартал "Изток" е създаден от енергията на най-далновидните столичани и продължава да бъде изборът на мислещите в перспектива. Само освободени от бремето на неудобствата и грижите ние можем да бъдем центърът на своята вселена, да я изпълним със светли хора и добри неща; да вдигнем очите нагоре, към звездите, с удивление и възторг. В нашия миг от вечността и в нашето късче от безкрая можем да изградим вселена на свобода, чистота, красота. И по-добре е да не отлагаме това.
 • ЖИВОТ НА ВИСОТАТА НА МЕЧТИТЕ ВЪВ ВАШИЯ ЛУКСОЗЕН ДОМ В ИЗТОК

  Вдъхновението на "ВСЕЛЕНА" е вярата, че трябва да се живее на висотата на мечтите. Мисията на архитекта не е постройката, а човешкото щастие; то е неизменната отправна точка и на АРТЕКС. Новата сграда е вселената, в която битовите тревоги могат да бъдат само спомен от друго място. Тук не се допускат мисли за преустройства или ремонти: домът трябва да поддържа човека, а не обратното. Реализирана след щателен геоложки анализ и върху обща фундаментна плоча, изключваща изкривявания и пукнатини при различни слягане на участъци, с изрядната зидария на тухлите Wеinerberger, "ВСЕЛЕНА" е защитена срещу превратностите на времето. Класата на материалите и на строежа са гаранция за здравословно и комфортно обитаване, на ниски енергийни разходи. Във "ВСЕЛЕНА" битът се превръща в живот: радостен и пълноценен.
 • "ВСЕЛЕНА" - НЕОБЯТНОТО ВСИЧКО, СЪЕДИНЕНО В ЕДНО

  Затова ни се иска, когато се изправите пред силуета на новата сграда "ВСЕЛЕНА", да намерите време да й се възхитите с отворени душа и очи, които да съзрат смисъла на творческия гений, позволил да почувствате тази изключителна жилищна сграда като една неделима частица от хармонията, величието и красотата на многоликата и безкрайна Вселена.
Затвори