• Един от най-ключовите фактори за съвременния човек, определящ избора му при покупка или наемане на обект, е местоположението. В забързания живот, който той води, непосредствената близост до метростанция „Младост 1“ и до бул. „Цариградско шосе“, е изключително предимство. Сградата е ситуирана на много комуникативно, динамично и бързоразвиващо се място, което е предпоставка за успешни бизнес начинания. Престижният и перспективен адрес допринася за растящите възможности във всеки вид търговия.
  • Обектите, разположени на девет етажа, предоставят възможност за гъвкавост на пространствата, без компромис с функционалността. Разнообразните по площ и разпределение пространства могат да отговорят на вкуса и изискванията на всеки. Към обектите се предлагат места за паркиране, намиращи се в три подземни нива и достатъчно стойки за велосипеди.

    Сградата завладява с оригиналност на архитектурния замисъл, което е предпоставка да се превърне в емблема на своята локация. АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ винаги се старае да вгражда символи и послания в своите фасади и вътрешни пространства, като по този начин се стреми да оставя и културен отпечатък в градската среда.
Затвори