• НОВА ЛОКАЦИЯ – С НОВА ЕНЕРГИЯ!

  Сграда „ТАВИТА“ ще бъде ситуирана в един от най-перспективните и бързо развиващи се южни райони на столицата – район „Лозенец“, кв.“Кръстова вада“ - на ул.“Д-р Борис Вълчев“. Разположена в полите на Витоша и едновременно с това на комуникативно и перспективно място, недалеч от съществуваща метростанция и в непосредствена близост до бъдеща нова спирка на метрото, сградата ще бъде буквално на минути от идеалния център на града. Близостта до един от най-посещаваните търговски центрове – Mall Paradise, както и до най-големите и харесвани паркове – Южен парк – прави тази локация харесвана и предпочитана от всички.

  МЕЧТАНИЯТ ДОМ В СГРАДА ТАВИТА

  Апартаментите са разнообразни като площ, разпределение и изложение, разположени в две сгради с общо шест входа и две подземни нива с паркоместа. Комфортните двустайни апартаменти са 60 кв.м. – 75 кв.м. и се отличават с просторните си дневни - 30 кв.м. и функционални разпределения.
  Тристайните предложения откриваме от компактните варианти – 86 кв.м. до по-просторните – 147 кв.м., като при най-големите от тях дневните са до 45 кв.м. със спални, които варират от 20 кв.м. до 30 кв.м.
  Преобладаващото изложение на апартаментите в сградата е изток или запад, като по-малко са предложенията с изцяло южно изложение.
 • ИЗЯЩЕСТВО И КОМФОРТ

  Модерна архитектура, съчетаваща класически изчистени форми, където по фасадата на сградата ритмично се редува плът и панорамни витрини, разкриващи неповторими гледки към града и планината.
  Усещането за уют и близостта с природата и планината се допълва от разделението на апартаментите в сградата в 6 по-малки входа на по 8 етажа, което придава по-голямо уединение на приютените семейства.
  По-големите тераси и лоджии в съчетание с панорамните остъклявания на всеки апартамент, отварят фасадата за най-желаната благодат във всеки дом - светлината и топлината, които с ефирните лъчи и фина енергия притежават онази сила да превърнат четирите стени в ДОМ.

  СГРАДА ТАВИТА С ГРИЖА ЗА ХОРАТА

  Мечтите за просторни дневни и спални, за желаната тишина и спокойствие в края на работния ден откриват своето удовлетворение в уюта на сграда ТАВИТА, със своята загриженост към детайла и всеотдайност към нуждите на най-взискателните клиенти. Вашият дом далеч от градския шум, там в полите на Витоша, където планината дарява и облагородява със своята живителна сила, за да ни вдъхнови и зареди да преследваме нашите мечти.
 • ЗОНАТА Е ЗЕЛЕНА И СГРАДАТА Е ЗЕЛЕНА!

  Двете тела на сграда „ТАВИТА“, разположени в озелененото пространство на красив собствен парк, контролът на достъп, сигурността, спокойствието и облагородените пространства за деца и възрастни около сградата, ще доближават усещането като сякаш за „комплекс от затворен тип“ или дори за къща – при имотите, които имат собствени „дворчета“.
  Нашето „вкъщи“ ще бъде много близо до най-желаното от градската среда и същевременно далеч от суматохата на града.
  Цялостно разположението на проекта е непосредствено и до един от ‚зелените пояси‘ на града, които довеждат свежия планински въздух от Витоша и допринасят за здравословния микроклимат на сградата - отвън и отвътре.

  СТАНДАРТ В КАЧЕСТВОТО И НЕИЗМЕННОТО КАЧЕСТВО НА „АРТЕКС“ КАТО СТАНДАРТ!

  Дори да може да се формулира какво е стопроцентово зеленото и устойчивото, едва ли има компания в света, която да се похвали с достигането на този стандарт. Стопроцентов, обаче, е нашият ангажимент да направим всичко възможно, тук и сега, да строим възможно най-екологично - с грижа за здравето и удобствата на клиентите и с мисъл за бъдещето на планетата. Строително-монтажните работи са максимално щадящи средата, а нашите сгради са енергоефективни, със специална грижа за микроклимата, гарантиран от нетоксични материали. Стремим се да съхраним и по възможност – увеличим растителността с помощта на зелени акценти в сградата и екопарк по специален проект около нея.
 • ВСЕ ПО-БЛИЗКО ДО ПРИРОДАТА СЪС СГРАДА ТАВИТА

  Екипът на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ винаги е имал специално отношение към околната среда, към градската среда и природата и това си личи от всеки завършен проект на компанията.
  Непосредствената близост на сграда ТАВИТА до планината и перспективата за бъдеща паркове среда в близост до нея са всичко, което екипът на компанията иска да поднесе като най-скъп подарък на своите клиенти, заедно с безупречното качество на АРТЕКС!!!
Затвори