Сграда АРИА
кв. "Младост 2"
Назад
 • ВАШИЯТ ЛУКСОЗЕН НОВ ДОМ В МЛАДОСТ - КЪДЕТО ЧОВЕКЪТ СЕ СЛИВА С ПРИРОДАТА

  Неповторим дизайн, защото се подчинява изцяло на своята среда, вписва се естествено в нея. Комплексът е проектиран на доста стръмен терен, а това позволява от страната на съществуващите сгради да се виждат с два етажа по-малко от реалната му височина. Стройна, раздвижена сграда, излъчваща неповторимата класа на АРТЕКС.
 • Зеленината е благодат, нищо не може да я замести! Растителността чувствително намалява запрашаването и шума, създава хубави емоции. В АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ се мисли за зелената среда от самото начало на проекта. Никога не жертваме зеленина и слънчеви лъчи, за да постигнем някакъв ефект на фасадата например. Не само се стремим да опазим заварената зеленина, но и да я умножаваме.

  Комплексът предлага жилища със собствен двор. Това са апартаменти на две нива, към всеки от които има обособена собствена зона. Тя е озеленена, сепарирана от околните с оригинални, зелени, живи огради. Освен това за удобство на живеещите от всеки двор има и връзка към общия за комплекса парк.
 • НОВ АПАРТАМЕНТ В МЛАДОСТ С УНИКАЛНИ ПАНОРАМНИ ГЛЕДКИ КЪМ ВИТОША

  Основният парк на комплекса е обърнат към планината и е характерен с удобния си достъп и равна и приятна за разходки планировка. Тук човек е обгърнат от тишината и спокойствието на природата. Когато проектираме, тръгваме от човека, визуализираме го в тази среда. Предвиждаме как да се придвижва оптимално в комплекса, как нужните неща, включително и автомобилът, да са му подръка; как да се опазва личното му пространство, но и как да се подпомогне чувството за общност сред съседите. Тук човек стига от дома си до гаража само на закрито. Има жилища със собствен достъп до гаражи.

  Имаме си вече диамант - имаме предвид високата сграда ДИАМАНТ, а сграда АРИА е нашият смарагд: вдъхновението за комплекса е зеленото.
Затвори