Комплекс СТЕЛА БОЯНА "ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС НА ГОДИНАТА ЗА 2015"
Вижте повече
НАЙ-КАЧЕСТВЕНОТО НОВО СТРОИТЕЛСТВО В БОЯНА - СТЕЛА БОЯНА
45 АПАРТАМЕНТА
ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН, САУНА И ПАРНА БАНЯ
ЧАСТЕН ПАРК
ХАРМОНИЗИРАНА СРЕДА

Видео

Характеристики

  • НАЙ-КАЧЕСТВЕНОТО НОВО СТРОИТЕЛСТВО В БОЯНА - СТЕЛА БОЯНА

    СТЕЛА БОЯНА е 5-звезден комплекс със специален достъп, 24-часови услуги и гарантирана поддръжка, далеч надминаваща общоприетото. Зад зеления пояс на комплекса можете да почивате като в ексклузивен курорт, а при необходимост – да работите с комуникациите, бързината и ефективността, свойствени на мегаполиса.

  • 45 АПАРТАМЕНТА

    Всички жилища – с увеличена светла височина, с камина и с неповторима гледка към Витоша – са просторни, функционални и лесни за обзавеждане.
    Суровините, материалите и уредите са от най-високия клас, с доказан произход, с ниско енергийно потребление и без вредни емисии, а всичко това прави обитаването здравословно, леко и радостно.

  • ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН, САУНА И ПАРНА БАНЯ

    Вътрешният басейн има вход през градината на комплекса и изумителна гледка към зеленината през топлите месеци. Покривното остъкление осигурява изобилна дневна светлина и поглед към класическата ротонда, извисяваща се на 20м над топлата и кристалночиста вода. Покритият басейн, сауната, парната баня и фитнес салонът увеличават възможностите за активен и здравословен начин на живот.

  • ЧАСТЕН ПАРК

    Парк със селектирани растителни видове и специално осветление. От входа - среда, сътворена и поддържана с усет и грижа.

  • ХАРМОНИЗИРАНА СРЕДА

    Зеленият парк, пътеките, гледката към Витоша не са единствените обстоятелства за създаване на хармонизирана среда за живеене. На ключови места са разположени шестнайсетолъчни звезди като символ на комплексa, които в себе си интегрират вселенския ритъм, любовта и силната воля. Друг специален действащ символ в архитектурата на комплекса е голямата седмолъчна звезда, изградена в настилката под купола на класическата ротонда. Тази звезда има за цел да създаде баланс и да влее силна положителна енергия, както и да задейства процесите на реализация. Всички архитектурни елементи, портали и обеми в комплекс Стела Бояна са съобразени в проектирането с принципите на фън шуй за балансирана и зареждаща среда.

Локация

ул.„Даскал Стоян Попандреев" 20 тел. 0886 000 500