Сгради ФЕДЕА и ЕСПЕРАНСА
Назад
 • ВАШИЯТ БЕЗУПРЕЧЕН НОВ ДОМ В МЛАДОСТ

  Сгради "ФЕДЕА и ЕСПЕРАНСА" ще са с неповторим дизайн, защото се подчиняват изцяло на своята среда, вписват се естествено в нея. Стройни, раздвижени сгради, излъчващи неповторимата класа на АРТЕКС.
  Ситуирани в едно от най-добре развиващите се квартали на столицата – Младост 2, на улица “Свети Киприян“, сградите и средата имат невероятното предимство, непритежавано дори и от най-престижните квартали на София – изключително здравословен микроклимат. Гаранцията за него от своя страна идва и от доклад, съставен от еколози на БАН, в който е отбелязано наличие на непрекъснати въздушни течения, гарантиращи чист въздух. Много важна предпоставка за развитие на района е и близостта до метростанция.
 • КЪДЕТО ЧОВЕКЪТ И ПРИРОДАТА СЕ ДОКОСВАТ

  Разпознаваемият стил на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ разчита на безкомпромисното качество на всеки елемент от проекта. Подборът на материалите е основа за безупречно изпълнение на строителните операции и експлоатация на жилището, като са спазени екологичните изисквания.
  Вашето жилище от АРТЕКС и след 50 години ще е толкова сигурно, устойчиво и защитено, колкото е и в момента. То ще отговаря на вечните критерии: простор, светлина, лекота и радост на обитаването, осигурявайки Ви един живот изпълнен с хармония.
 • Сгради "ФЕДЕА и ЕСПЕРАНСА" са перфектно ориентирани в своя терен. Талантливите архитекти, се възползват от денивелацията в него и двете многофамилни сгради ще са полувкопани в него. Проектът за паркирането преследва три цели: дискретно присъствие на автомобилите, удобство, минимален отпечатък върху средата.
  Находчиво ще се използва естествената денивелация на терена за ситуиране на гаражите на прокараната вътрешна улица „Слънчоглед“ към сутеренното ниво. Директната връзка от гаражите към коридора пред асансьорите осигурява рядко срещан комфорт. Надземните паркоместа също са с озеленено покритие, както и във всички останали аспекти на архитектурно строителната работа.
  Всички жилища са с професионално разработени функционални разпределения, перфектно ослънчени, без неудобни и начупени пространства.
Затвори