ЛАТИНКА 7
кв. "Изток"
Назад
 • СГРАДА С ЛИЦЕ И ХАРАКТЕР

  Геометричната отчетливост на силуета, чистотата на линиите са стоплени от меките нюанси на естествения камък. Фасадата е пленителна със своята благородна сдържаност, с дискретното съчетание на архитектурни детайли по образец, с премисления дизайн на осветлението.
  Подчертаното присъствие на стъклото придава лекота и въздушност на сградата, а решението на последните етажи и покривните пространства я прави незабравима.

 • КАЧЕСТВОТО НЯМА ЗАМЕСТИТЕЛ

  Със своята изтънченост и прецизно завършване самите фоайета, стълбища и площадки носят наслада и са плавен преход към естетиката на дома.

 • УНИКАЛНОСТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ

  Всяко жилище на „Латинка“ 7 съчетава редките предимства на престижния адрес, комуникативното място и здравословната, вдъхновяваща среда.
  Архитектурата, която тръгва от мисълта за човека и неговото щастие, извлича най-доброто от тези условия, като надгражда класическа визия с модерен дух, несравним комфорт и лекота на бита. Инвестиция с нарастваща финансова и емоционална стойност, домът тук е основа на благополучието и радостта от живота.

 • ОТЛИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИ ЖИЛИЩА

  Проектът постига оптимална ослънченост на жилищата. Вътрешното разпределение не допуска начупени, трудни за обзавеждане и обитаване пространства, нито компромисно малки спални.
  Забележителни са дизайнът и функционалността на споделените площи.

Затвори