• В ХАРМОНИЯ С РИТЪМА НА ГРАДА

  Домът в ХАРМОНИЯ поставя човека в едно подчертано комуникативно и перспективно място: пресечката на два главни булеварда – бул. „Драган Цанков“ и бул. „Г.М. Димитров“. Но най-важното, за да живеем в хармония с ритъма на столицата, е непосредствената близост на сградата до метростанция. Така можете да организирате много по-прецизно изпълнения си с активности ден като същевременно разчитате на спокойствието на сигурната, комфортна и здравословна среда на живот, която „ХАРМОНИЯ“ осигурява.

 • ДНЕС ЩАСТИЕТО ИЗИСКВА „ХАРМОНИЯ“

  Апартаментите са разнообразни като площ и разпределение, за да отговорят на многообразието от търсения и вкусове. Южното изложение е преобладаващо, а приказните панорамни гледки зареждат с оптимизъм.
  Жилище в ХАРМОНИЯ ви осигурява завидна локация, архитектура на световна висота, многофункционалност и безкомпромисното качество с почерка на АРТЕКС.

 • НЕПОВТОРИМАТА ЕСТЕТИКА

  Жилищната сграда ХАРМОНИЯ впечатлява с 16-етажния си ръст. Тя се извисява като още една сграда - символ на София, на нейното ново самочувствие. Неповторимата естетика – синтез на класическата чистота и дръзка модерност – не е въпрос само на фасада, а е всепроникваща във всеки един детайл. Жилищата и споделените части са проектирани да излъчват изтънченост и лекота на обитаване.
  Със своите две зони – за шопинг и живеене, сграда ХАРМОНИЯ израства като архитектурна композиция, която откликва на потребностите на хората и прави самата зона по-функционална, по-оживена и по-зелена.

 • В УНИСОН С ПРИРОДАТА

  В съзвучие с принципа на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ да строи, внасяйки естетика и свежест в сърцето на големия град, пред сградата ще бъде създаден собствен уникален зелен парк.
  Зеленият оазис на „ХАРМОНИЯ“ се простира на 7 000 кв. м. и дава свободата човек да се слива с облагородената природна среда – един екологичен лукс, за който всички хора мечтаят.

 • ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА И ЗЕЛЕНА СЪВЕСТ

  Със създаването на паркове и зелени площи, рекуператорна инсталация за чистотата на въздуха в дома, топло- и шумоизолацията, домовете на АРТЕКС поддържат здравето на човека.
  Специалният ландшафен проект, грижливо оползотворяващ всеки сантиметър в парка, осигурява тематични кътове и зони за отдих, озеленени със специално подбрана растителност и красиви цветя. За изграждането на частния парк към сградата ще бъде използвана естествената денивелация на терена, което ще осигури удобен достъп от всички страни, а паркирането е предвидено в няколко сутеренни нива.

 • СГРАДА ХАРМОНИЯ – ЖИВЕЙ С ЕНЕРГИЯТА НА СОФИЯ!

  Вдъхновението за ХАРМОНИЯ е енергичният ритъм на София. Той стимулира всички живеещи в столицата да търсят най-доброто, да се наслаждават на най-доброто и да дават най-доброто от себе си.
  ХАРМОНИЯ е за тези, които ценят възможностите, които предоставя нашата все по-стремително развиваща се европейска столица.

Затвори